Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих си Алфа 146 2.0 Ти Кажете нещо повече за този звяр

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

добре де пи4 като си харесваш немските не се ка4ваи на италианско никои не те кара аз ли4но нямам нищо против това 4е 90 процента карат немски коли все пак и тарговците на 4асти трябва хляб да ядат влез в един сервиз и преброи колко голфа има и попитаи кое не му е фабри4ен дефект ина4е за мен са много хубави но да я кара комшията а и ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ НЯКОИ ХОРА ИЗКАТ ДА КАРАТ КОЛИ ЗАЩТОТО НА КАРУ4КИТЕ ИМ МИНАВА МОДАТА
    ALFA ROMEO 146 TI
    Fiat FIORINO 1.4 95
    LANCIA LIBRA 2.4 jtd

Comment

А бе я чакайте и аз да се запиша в тази тема. До скоро и аз бях голфаджия, но откакто се качих да пробвам TI, не съм се качвал на голфа и вчера направо го продадох за жълти стотинки на един комшия. А TI-ката я купих още в деня на пробата. Сам си прави изводите
      Alfa Romeo 146 2.0 TI - Бившата любовница
      Alfa Romeo 145 & 146
      Hyndai Coupe

Comment

ша ви доде акъла в главите,и аз преди 4 години карах голф,ама като се качих на 145 нямаше как да слезна,да не говориме след това за ТИ-то
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Браво пичове евала ми ако има некои от вас от Пловдив пак да каге се видим да видим тея Ti как са .Иначе се радвам за вас всеки има избор да си кара каквото му е на сарце
          Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

A и пишете за тея Ti варвят ли че моята не е нещо дето да кая че е супер барза 8.4 по каталог нищо особено от 0/100 пак дето плуете голф 3 gti16 v за 8.3 не че ме кефи селската мечета ма е по барза по лека от 146 та кайете ако дарпате голф 3 ваще са резачки
            Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Ми аз досега с нито един Голф 3 не съм имал особени проблеми естествено става въпос за сфетофарни дръпки,иначе на Божура не съм се пускал с никой

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                Ми аз досега с нито един Голф 3 не съм имал особени проблеми естествено става въпос за сфетофарни дръпки,иначе на Божура не съм се пускал с никой
                Е да ама твоята нали е с чип,а човека посочва каталожни данни,следователно става въпрос за сток мотори
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                  Първоначално публикувано от Mury
                  Е да ама твоята нали е с чип,а човека посочва каталожни данни,следователно става въпрос за сток мотори
                  Да де ма като се замислиш щом Голфа ускорява за 8.3 и е доста по-лек,ако сметнеш Голфа с килограмите на ТИ или Куве мисля е ясно кое ще върви повече

Comment

Е то е ясно кое Но въпроса не беше поставен така(ако Голфа тежеше повече или Алфата беше по-лека),а при стандартни коли и реални условия
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Е то е ясно кое Но въпроса не беше поставен така(ако Голфа тежеше повече или Алфата беше по-лека),а при стандартни коли и реални условия
                      Не знам за теб кой въпрос е по-важен, но за мен, това че Алфата се държи много по-стабилно на пътя е много по-важен от това да се дърпам. Пример- с голфа и с Алфата на един и същи завой с една и съща скорост... Алфата не го усеща, а голфа имам чувството, че ще се преобърне.
                      Alfa Romeo 146 2.0 TI - Бившата любовница
                      Alfa Romeo 145 & 146
                      Hyndai Coupe

Comment

Първоначално публикувано от nelim
                        Не знам за теб кой въпрос е по-важен, но за мен, това че Алфата се държи много по-стабилно на пътя е много по-важен от това да се дърпам. Пример- с голфа и с Алфата на един и същи завой с една и съща скорост... Алфата не го усеща, а голфа имам чувството, че ще се преобърне.
                        Мен ли питаш Виж ми подписа-там не пише ГоУф Мисля,че няма абсолютно никакъв смисъл да сравняваме Алфа с Голф-щом сме в тоя форум явно всички знаем кое е по-доброто
                        Просто колегата по-горе задеде прост въпрос-коя от 2-те Ускорява по-бързо?Пък вие почнахте:"Алфата тва,Алфата онова.."Аз може и да не съм от най-големите фенове на Алфа,но предпочитам да карам по-бавна кола(щото няма кинти за по-бърза ),но смного др.качества,отколкото НЕЩО(щото нбезнам как да оприлича Гоуфа) дето щяло да върви повече
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Kolеги благодаря ви за отговорите . Имам и друг вапрос алфата неш7то не варви като преди не бяга така добре и ходих вав боша казаха ми да идя вав сервиз на Алфа ромео ще ми кайете ли каде има вав Пловдив благодаря предварително.И да питам че снощи се дарпах сас един Fiat bravo 1.6 i варвим наравно и осещам че тапче алфата не се изрязва добре а преди след 5000 оборто полудяваше пак сега ускорява като бабичка.непрекасва варви добре но не набира добре моля савет и каде в плд да идя да се отсрани това
                          Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Няма ли да кайете в Пловдив сервиз на алфа ромео
                            Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Няма ли да кайете в Пловдив сервиз на алфа ромео
                              Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

На теб не ти трябва сервиз на Алфа, продаваи и за да бъдеш " винаги доволен " си купи Голф № ........
                                146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                                X